søndag 19. oktober 2008

Lenge siden

Gurimalla som tiden flyr.....dessverre blir bloggingen nedprioritert, også syingen. Kjempekjedelig syns nå jeg da. Men den nye jobben som jeg trives kjempegodt i, tar endel tid. Mye egenlæring, mange sene møter og endel reiser :) Hurra! Det var jo det jeg ville, selv om det går litt på bekostning av "min" tid. Men men.... det går mye på min egen omstilling. Jeg blir nok mer sliten nå enn før og nå gjelder det for meg å bruke min energi litt andreledes :)


Men har fått gjort litt i heimen tross alt.
De nye lampene har kommet, jentene har endelig fått prinsessekronen sin.
Hadde ikke mange lyspærer hjemme derfor så rare lyspærer..hehe

Og mine to lamper har kommet.
Har jeg nevnt at jeg har verdens beste svigermor?
Jeg fikk være med til leiligheten til hennes tante som dessverre må bo på et pleiehjem resten av sitt liv, så nå driver svigermor og gjør leiligheten klar for salg. Og i den forbindelse lurte hun på om jeg var interessert i å se på noe av de gamle tingene som tanten hennes har, for etter salget av leiligheten skal dette kastes.. gjett om jeg var spent da :)

Her er iallefall noe av arvegodset, jeg er storfornøyd.

I tillegg til "sølvtøyet" får jeg med meg super søte småbord og noen stoler med hjem! Gleder meg! Bilder av møblene kommer.


Så har vi endelig fått byttet de spottene jeg skrev om for noen uker sider. Hadde en elektriker som byttet alle lampene på en dag. Men jeg må si jeg syns ikke de så noe annerledes ut enn de første vi hadde. Selv om butikken mente dette var en annen produksjon, de hadde viss hatt problemer med disse lampene før, det var jo godt å vite da. Så gjenstår det å se hvordan det går med de nye. Kjøpte med meg nye pærer så alle lampene har nye pærer og da kan jeg telle ned til de begynner å gå...? eller? Hehe!

2 kommentarer:

Torilpia sa...

Supersøt prinsesselyskronelampe :o)
Kanskje noe for prinsessa her i huset også ... :o)

Så mye flott du har "arvet" .. kjempekjekt å få sånne skatter :o)

Lykke til med nye spotter!!

Ha en flott mandagskveld - klem!

CosiFanTutta sa...

Heisan, så flotte ting du fikk!
Ikke stress med posene min, jeg har det IKKE travelt :o)
Hyggelig at du trives på jobb!!
Fin lampe du har fått deg! Ha en fortsett fin kveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg