tirsdag 20. juli 2010

Igang med baderomsinnredningen

Jezz, da er jeg igang med baderomsinnredningen. Mannen og snuppene er fortsatt på ferie så det passer bra med maling av møbler.
Baderomsmøblene våre er fra Ikea, husker ikke navnet. De er i fargen valnøttbrun (?) og passer ikke helt inn i resten av "stilen" på huset. Dessuten er jeg ikke så glad i den fargen.
Frem med malekost og brunsorte skal de bli :)Her skal glasset males også, det ser veldig rotete ut når det er glass i dørene så innholdet på hyllene kan sees. Jeg bruker oljemaling så glasset blir dekket uten sjolder.
Speilet skal etterhvert byttes ut, må finne et som passer til opphenget.


Søster kom med et glass med rødvin til meg - " for inspirasjon" hehe!
Hun syns jeg er nok litt gal som istedet for å nyte stillheten går jeg løs på store prosjekter....

I love it!


3 kommentarer:

Kathrine sa...

Så spennende det blir å se resultatet!! JEg er av den oppfatning at jeg ikke fatter hvorfor folk ikke er flinkere til å velge litt enkle fliser for så å kline til med en stilig innredning på badet! OG det er no det du gjør nå! Sånt liker jeg (jeg har turkis baderomsinnredning)

Anonym sa...

Hvilken type maling bruker du? Jeg kunne tenke meg noe beis-liknende, men siden innredningen er lakket fra før vet jeg ikke hvordan jeg skal gå fram...

Anonym sa...

Takk for anvisningen. Jeg legger den ikke ut på bloggen min siden den avviker en del fra temaet, men turen takk igjen. Mulig den lakkerte luta furua står for fall...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg