tirsdag 18. november 2008

Da ble det shopping

på meg gitt.


Kremmerhuset måtte jo besøkes etter å ha sett den nye katalogen deres. Pokalpotter ble jeg hoppende glad for :) Foreløpig har jeg satt noen litt slitne "hengeplanter", venter på sypressene som kommer der i desember!

Etasjefat har jeg ønsket meg en stund nå, håpet å finne det på loppis men dessverre. Kremmerhuset hadde denne til 399,- og den måtte bli med hjem.

Om to uker skal den fylles med nybakte pepperkaker.


Adventstaken har jeg endelig fått klart for meg i tankene. Skal bruke 4 kubelys med disse tallene og hjerter rundt. Kubelysene skal stå på sølvbrett dandert med girlander.

På vei til Ikea måtte jeg jo innom Sandvika Storsenter og Søstrene Grene. Der finner jeg alltid noe. Og gikk heller ikke tomhendt hjem denne gangen.
Disse søte fuglene til å sette på juletreet var jo bare helt skjønne. og til den nette sum av 13.90 fikk jeg med meg 9 stk, skulle ha 10 men talte visst litt feil.. jaja.. får ta med neste gang.


Sixpack med små juletrekuler i fargene sort/hvitt/sølv fikk jeg med to pakker av. Skal ha to små juletrær, et på badet og et på kjøkkenet som skal pyntes med disse og sløyfer.
Må bare vente til plantehusene selger disse små juletrærne.

Små julekalendergaver til jentene fikk jeg også tak i. Nå er jeg faktisk ferdig med det, kjøpte med masse småting i sommer også så nå får det holde. Nå må jeg bare få satt meg ned og laget ferdig julekalenderen :)
Kjærlighet på pinne med jordbær og cola smak. kjempestas til 1 krone :)

Klistremerker er alltid suksess!


og et puslespill til lillesnuppa til 20 kroner


Etter Sandvika Stosenter var det strake veien til Ikea.og selv på en mandag kveld, klokken 21 var det masse mennesker! Forstår godt at de har åpent så lenge.
Det hadde kommet masse julepynt og det var noen som etterlyste blått julepynt, Ikea og søstrene Grene har det i alle mulige slags farger.
En miniorkide skal stå på badet. Må finne en passende potte til den først.

Nok en julekalendergave til jentene. Små shotsglass egentlig, men kan brukes som saftglass av små prinsesser som leker med kjøkken.


Også kunne jeg ikke dy meg, 2 hvite amaryllis måtte jeg bare ha med. Ja det er fortsatt 2 uker til desember, men!

Kjekk oppbevaring! Disse kan jeg ikke få nok av. Stoffer /vinter / sommertøy lagres støvfritt på hyllene i kjelleren.

Ganske søtt stoff, superfint til f eks tunika eller skjørt. Likte blåfargen.
Gavepapir i sølv og gull fant jeg til tross for at det var overvekt av rødt, blått, brunt (?) og oransje (?) julepapir....

Azalean blomstrer flott nå.6 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, skikkelig handletur du har hatt deg, med masse fint i posene.
Heldig du som har Ikea så nært deg.
Hilsen på en tirsdag fra Agathe.

Lykkelita sa...

Så fine ting du har kjøpt...*sukk* Utvalget her i byen er til å gremmes av. Jeg skriker etter Ikea, men de hører ikke på meg og kommer ikke nord for Trondheim!! Men siste ord er ikke sagt!! Hi Hi:)
Koselig å bli lagt til leselisten din, jeg er jo forholdsvis ny i bloggverden, men er absolutt bitt av basillen og nyter inspirasjonen jeg får av andres blogger - deriblant din.
Ha en fortsatt fin kveld:)

Photo-Me-Life sa...

ÅÅÅ hvor mye fint du hadde funnet deg...Kunne tenkt meg gått amokk på handletur nå selv kjenner jeg, men ikke bare bare da man ikke vet om man får jobb fremover..

My home is my Castle sa...

Skal si du fikk kjøpt deg masse fint :)
Jeg hadde meg og en handletur igår og fikk handlet inn lys og tall til adventslysee
ne pluss masse annet :)

Gleder meg til jeg kan begynne å pynte :)
Klem,Kari

Ingunn sa...

Så mye fint du har funnet deg da!!!De pokalpottene tror jeg at jeg må se litt nærmere på også;)Takk for tipset!;)

Klem

Herskapelig shabby sa...

Gratulerer! Skal i morgen jeg, og jeg gleder meg...

Ha en fin dag! Her snør det, og jeg nyter det...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg