mandag 10. november 2008

Hjemme igjen

etter en shoppinghelg i Gøteborg med 3 venninner.
Hadde gledet meg leenge til turen og spart penger til den o `store shoppingen, men dessverre var jeg ikke helt i form så det ble ikke så mye nytt på meg, men jeg har fått med meg noe i allefall.

Disse fine serviettholdere fra Steninge Slott kjøpte jeg på Bruka butikken og kommer til å bli supre på juleaften.Diamantene ble også med fra Bruka. Skal nok finne noe å bruke de til ja...Siden det ikke ble så mye shopping i "utlandet" gikk jeg forbi en gave og interiørbutikk idag og der fant jeg disse "fjærene" fra Villa Collection som skal pynte vinduene eller kanskje lage en krans av de? Vi får se nærmere desember hva de ender opp som ;)


Kransen ble kjøpt på MesterGrønn til den nette sum av 45,- Kunne ikke la være, men nå lurer jeg på om jeg ikke skulle ha kjøpt to ...?


Denne kan pyntes med lysslynge til jul, eller blader til høsten, skjell på sommeren... blir gøy å se.Slike lykter jeg har jeg sett etter lenge, og ønsket meg ganske store, så jeg ble helt i 100 når jeg så de på Pytt i Panne idag med 40% avslag (det er det på hele butikken) Måtte jo bare kjøpe med to. Blir godt å sette i kubelys som lyser opp de mørke november og desember kveldene.
2 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så flotte ting du har kjøpt!! takk for titten hos deg, kommer nok tilbake!! Hilsen Anette

Torilpia sa...

Så mye fint .. :o)
Dumt at du ikke var i topp-form på turen - men kjekt å ta igjen litt shopping når du kom hjem :o)

Ha en flott tirsdagskveld - klem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg