søndag 29. juni 2008

Endelig forandring

I to år har vi vært frustrert over fargen på veggene i 1 etg. Fransk grå så så pen og fin ut på fargekartet men etter at maleren hadde malt hele første etasje med den 3 strøk, og vi kom på befaring, hadde jeg nesten lyst til å begynne å grine!! Det lilla/rosaskjæret var helt forferdelig å se på, mannen fikk hakeslep men vi måtte bare innfinne oss i ha leve med den. Selv om jeg elsker rosa var planen å male over i løpet av sommeren, men baby i magen, og andre utfordringer satte stopper for det.

Men idag 2 år etter at vi flyttet inn tok mannen affære! Jeg ble beordret til malerbutikken og kjøpe maling. Valget falt på
"lys antikk", den hadde vi i gamle leilighet og det er en farge vi likte godt.


Maskeringstape, nye ruller og 10 liter ble kjøpt inn og vi satte igang med det samme. Jentene hadde lagt seg i vognen ute (snille jenter) og mannen kunne begynne forandringer. Jeg var dessverre litt småredusert idag, andre kvelden på rad med sommeravslutninger med jobben tok litt på... men utover dagen kunne jeg også ta tak i en malerkost og småmale rundt vinduer og lister.....

litt forskjell ja.

Imorgen blir vi forhåpentligvis ferdig meg stuen, spisestuen og tvstuen.
Gangen og hallen skal males i "letthet" mens kjøkken skal få "skumring" på veggene!
Gleeeeder meg til å bli ferdig nå. Og utrolig hva en fargeforandring har å si på humøret til mor, hehe!

Hvis jeg ikke har sagt det før, eller dere lagt merker til så elsker jeg rosa!
Mannen har forsont seg med det, han har kanskje ikke så mye valg med 3 jenter i huset.


7 kommentarer:

Livy sa...

Heisann!
Så ille det må være når fargen ikke er slik man tror den skal være, men så utrolig deilig nå da når dere får farger dere liker!

Ønsker deg en fin søndag!
*klem*

Bente sa...

Heisan:) Så koselig det var å komme inn til deg:) Fant deg på interiørblogger hos de flittige:)

Jeg kan si at jeg er enig med deg i at fransk grå er en egentlig kald farge. Mine foreldre har denn , og mamma er storfornøyd , men jeg synst nok den er litt vanskelig...
Det er deilig med forandringen:) Men det er jo alltid litt styr mens mann holder på....Jeg kjøpt takmaling for 2 mnd siden , og går enda og venter på kikket til å komme i gang....mannen min liker ikke å male , så det blir min jobb:)
Ha det fint og kos dere med de små :) Klem:)

Huset på toppen sa...

Fant deg via norske interiørblogger!!

Koselig blogg du har,og mange koselig og bilde blider du har her!! Håper dere har hatt en fin male helg, og du viser sikkert noen flotte blider her snart, så jeg kommer garantert innom her igjen!!

Ha en fin søndagskveld!!

Anna Lisa sa...

Hei:)
Fin blogg.
Måtte bare kome med ein kommenatar ang fargevalg..Eg har kun brukt Lys Antikk når eg har malt huset innvendig. Vi pusset opp gammelt hus og flytta inn i fjor sommar, og då blei fargevalget igjen Lys Antikk! Vi er veldig fornøyde:)
Ha en fin kveld. Klem

Sissel sa...

Hei!
Her går også dagene med i å male.Har malt kjøkkenet i fargen LETTHET og elsker den fargen!Stua og gangen skal også males og blir i den samme fargen.
Vår datters soverom er malt i fargen LYS ANTIKK..og elsker den også!!Også må jeg si at vi har fargen FRANSK GRÅ i gangen,..og den er fryktelig trist og vanskelig å kombinere ting og tang med slik at det blir pent.Gleder oss til å male over denne fargen ja!!
Gleder meg å se bilder av ferdige resultater hjemme hos deg!!

Berit T sa...

Hei på deg! Tusen takk for hilsen.

Fransk grå er en vanskelig farge, og det var dumt at dere fikk masse ekstra-arbeid!
Men heldigvis at du fann rette fargen nå,
Jeg gjorde noe lignende... malte muren på huset, og fikk sjokk da jeg gikk og såg huset på avstand!!! Fortere enn lynet etter ny maling, og jobbet som en gal for å bli ferdig.
Såg meg rett og slett blind, og hjerne sa at dette var grått... men for en feil!
Jaja, muren ble beige i plassen og er veldig fornøyd.

janne - kathrine sa...

Så deilig at dere endelig får det slik dere vil ha det nå da :-)

Fransk grå er en vanskelig farge gitt. Vi valgte den i spisestuen vår der vi bodde tidligere, fordi vi hadde sett fargen hos min svigerinne og syntes den var utrolig fin. Vel, ikke i spisestuen vår for å si det slik. Så helt gusjete rosa ut og det var ikke pent i det hele tatt. Jeg var sikker på at hun hadde gitt meg feil fargekode, men neida - det stemte det. Så denne fargen oppfører seg helt ulikt fra rom til rom og blir lett påvirket av lys og andre farger i rommet.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg