mandag 5. januar 2009

Nytt år!

og nye muligheter....

Vi har vært på en herlig miniferie på hytta, uten pc og nett. Egentlig veldig deilig en liten stund men idag begynte abstinensene å melde seg. Måtte bare hjem til min kjære blogg, hehe! Neida ikke bare bloggen jeg måtte hjem til...


Jentene har vært syke hele romjulen frem til idag, feber og hoste så det ble ingen skitur eller aketur på oss. Dessverre! Det ble mye kos, pusling inne på hytta og rolige dager i sengen eller sofaen. Og da er det greit å være hjemme så jentene kan "underholde" seg selv i større grad enn på hytta hvor det ble 25 minus på det kaldeste... brrr... selv den tøffe hunden vår nektet å gå ut! Og julegaven fra bestemor var super å ha med seg da. Jentene satt som klistret til tv ;)


Før vi reiste fikk jeg vært på litt romjul salg. Fikk kjøpt et par juletrær som skal pyntes til neste jul, fra Villa Collection til halv pris.



Ny såpeskål og dispenser også fra Villa Collection har funnet veien til badet og et par små engler til jentene som jeg har hengt over sengene deres. Har fått litt dilla på engler etter at mammaen min gjorde det samme hjemme hos seg over jentenes senger. Hjelp! Blir jeg mer og mer lik moren min?Hehe, det skulle bare være en bonus! Mamma er helt fantastisk.



Nå har jeg også fått pakket bort juletreet. Det måtte ut nå. Om 6 dager skal vi feire lillesøsters 2 års dag og jeg har ikke tid til å stelle for mye med juletreet nå.



Og her sitter jeg og endrer litt på bloggen, har funnet ut at jeg ønsker meg 3 kolonner i bloggen så etter å ha knotet i 3 timer har jeg endelig fått det til....

3 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Hei og godt nyttår!
Så fine ting du fant fra Villa. Og englen var jo bare kjempesøt, da! :)
Skulle gjerne hatt 3-kolonners blog jeg og, men aner ikke hvordan det gjøres? Så du hadde slitt i 3 timer, men husker du hvordan det gjøres? (Er litt lei den grønne standardmalen min...)

Ha en flott søndag!

Hilde

Anonym sa...

Hei, for en kjempekoselig blogg du har, viser mye fint:)Kommer garantert tilbake. Anita

Gamlå sa...

Heisann

Så masse fint du har fått på salg. Tenker at jeg skal ta meg en tur imorgen jeg!!

Herlig innlegg du hadde her!!

Ha en fin kveld

hilsen Gamlå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg