mandag 1. desember 2008

Desember

and it`s beginning to look like Christmas !

Endelig 1. desember og juleeskene kan taes frem. Helgen gikk med på å sette ut noe av julepynten og sakte men sikkert kommer det ting opp dag for dag.

Deilig å kunne endelig tenne på det første lyset.
Julesanger på full guffe på stereoen, og pepperkake og sypress lukt som blander seg med peislukten. Syns vi begynner å få til en koselig julestemning.


Ifjor kjøpte jeg noen fine stjerner til å ha i vinduet i spisestuen og kjøkkenet. Iår hengte jeg de opp men til min store fortvilelse funkte ingen av de. Så nå må jeg vente til lørdagen med å dra og bytte de. Så da kom de store pepperkakehjertene opp istedet - midlertidig.

Storesøster og jeg var i skogen med bikkja og da fant vi et lite tre som vi måtte bare ta med oss hjem .Storesøster har ønsket å pynte juletreet lenge nå så da fikk hun lov til å være med å pynte dette lille treet som står ved peisen.
Ja så var det dette med julekalenderen, og jeg som hadde tenkt å lage ny julekalender og greier... tiden strakk dessverre ikke til så dette blir året julekalender. En kurv med gaver oppi... ikke særlig "kreativt" men det får duge for iår.. Jentene syns det var stas å åpne gavene idag så jeg tror ikke de brydde seg noe særlig, det går vel verst ut over meg selv. hehe!
Kurven har fått i etterkant av bildetakingen en hvit/sølv sløyfe så den er litt mer julete...
Peisen har fått opp et girlander med julestrømpene og noen få kuler. Vet ikke om jeg skal pynte mer her..


Speilet i gangen har fått en diamantlysslynge på toppen, skaper fin stemning. Jeg ser jeg mangler et avlastningsbord i gangen, skulle gjerne hatt et par sypress der også.
Vi får vente til vi bygger ut :)

Litt julepynt på badet. Pokalpottene med små sypress, enkelt og dekorativt. Må bytte ut de lysene nå.


3 kommentarer:

Anonym sa...

så flotte kulene i heddingen din var. Vet du hvor man kan kjøpe slike?

Anonym sa...

Takker:) da skal jeg på oppdagelsesferd der de selger sia:)

Stine sa...

Hvor er pokalpottene fra? Likte dem kjempegodt!

Sen hilsen fra Stine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg