onsdag 15. juli 2009

Lille lørdag og jeg skrur.....

Barna er trygt plassert hos bestemor til søndag, mannen er sammen med kompisene og hva gjør jeg.....?? Ikke setter meg på terrassen og nyyyyter solnedgangen med glass rødvin og en god bok eller interiørblad.... ikke tar et laaaaangt boblebad med stearinslys og glass med rødvin.....neida.. jeg går ut og skrur på espalieet mitt ;) Og klokken er 21.58 Hehe!! Mannen min tror jeg er gal!!! Jeg har ikke sittet stille et sekund idag, Ikea og Smart Club på shopping, visninger på leiligheter. Satt opp ferdig porter. Så når jeg endelig har litt tid til å slappe av - går jeg i gang med å skru opp espalieet mitt....

Har kommet halvveis og her er resultatet.

Begynnelsen på espalieet, ikke så lett å få dette vannrett når plankene er små skjeve..hehe!


Så langt har jeg kommet, alle vertikale sprossene er på plass, imorgen tar jeg resten av vannrette sprossene. Så gjenstår siste strøk med maling.

Men selv om jeg jobber kan jeg jo ta meg et glass rødvin for det.. Hehe ;)
Litt av en kombinasjon på lille lørdag ..


På Smart Club idag kom jeg over et tilbud på en Blacj&Decker slipemaskin, 399,- vet jeg ikke om er så bra tilbud, men vi trenger en slipemaskin og nå er jeg lei av å ikke ha en når jeg trenger en ;) Søt liten sak..

3 kommentarer:

Armkroken sa...

Hehe, artig at du tok med deg vinen ut i stedet for å sette deg ned - det liker jeg! Syntes det ble kjempe fint, flink du :)

Lindas hus sa...

Så flink du er!!!Godt at du i hvertfall unnet deg et glass vin mens du holdt på!Linda

Interiørfreak... sa...

Du er jammen flittig og flink :)
Gleder meg til å se det live ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg