mandag 3. august 2009

Soverommet vårt

Ja du er ikke en interiørblogger før du viser soverommet ditt ? Var det ikke noe sånt som ble sagt på NIB for en stund siden.. hehe! Vel her er soverommet vårt, ikke helt ferdig men det kommer seg ;)
Rommet er knøttlite, kortsiden er litt over 2 meter, så der går lengden på sengen.
Et enkelt garderobeskap på den andre kortveggen og det er tomt for plass. Drømmer om en "walkincloseth" og mulighet til å ha en puff ved fotenden av sengen....og eget nattbord :)
Dette var rommet til storesnuppa før lillesnuppa ble født, men når de begynte å dele rom byttet vi om på soverommene, vi sover jo bare på rommet, mens jentene trenger plass til lek og besøk av venner.

Veldig fornøyd med Ikea lampene, de passer fint til speilet over sengen. Sengegavelen laget jeg for en stund siden av noen treplater og sommerdyne. Har ikke fått sydd trekk til sengegavelen enda, har ikke funnet stoff eller farge som jeg vil ha enda.... Men skal på stoff og stil snart så da finner jeg vel noe der. Syns egentlig hvitt er ganske fint så det blir kanskje hvitt...



Nye lystette rullgardiner ble hengt opp siden lillesnuppa har funnet seg en ny hobby og det er å rive ned liftgardinene i huset.... lille ramp! Så nå får vi henge liftgardinene og bare ha de oppe, så hun ikke rekker de.


By night.
Har virkelig savnet å kunne lese om kveldene. Med de nye lampene kan vi det.
Nå mangler bare tv på den andre veggen, hehe....




4 kommentarer:

LillaLykke sa...

Flotte bilder, hvor er sengegavlen fra? Hører den til sengen? Skulle gjerne hatt en fin sengegavl! :)

Interiørfreak... sa...

Veldig fint! :)
Lampene var kjempefine og passet perfekt :)

Armkroken sa...

Så nydelige bilder, sengen så veldig deilig ut! Og smart når man kan lage sengegavelen selv - både med tanke på at man må jo gjøre av sommerdyna et sted på høsten/ vinteren uansett - i tillegg til at det er stilig med en myk gavel. Genialt! Ha en fin uke :)

Maliva`s verden sa...

Lekkert soverom,med mange fine detaljer:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg