mandag 25. august 2008

Er det mulig?

Hadde tatt mange fine bilder på messen i helgen og ville vise dere, men så skjedde det utenkelige!!! Overføringen til pc krasjet og vips var alle bildene borte... er det mulig?? *sjokkert*
Nå sitter jeg her med skjegget i postkassen og klarer ikke å tilgi meg selv, eller tilgi pc! Har mest lyst til å kaste pc i søpla! Herregud er det mulig!
Men nok om det! Vi hadde en kjempefin, slitsom ja, men fin dag på messen på lørdag. Fikk bestilt mye til bytikken, supre smykker og vesker og belter. Fikk også bestilt 3 lamper, så nå skal endelig jentene få prinsesselysekrone til rommet sitt.
Jeg tenkte jo egenglit å pusse opp den gamle lampen som hang på rommet og henge det tilbake, men etter nøye undersøkelser av elektriske kabelen fant jeg ut at jeg ikke tar sjansen for det. Den så gammel og slitt ut og holdt på å falle fra hverandre.
De to andre lampene skal på soverommet vårt, men vi må få kjøpt/laget en seng og et par nattbord først.. men ting tar som regel tid...hehe!
Skal se om jeg kan ta noen bilder av brosjyrene jeg har med meg fra messen istedet.

3 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Så surt med bildene, har skjedd meg engang det der, jeg så rødt!!!! Var så sur etterpå.

Jeg ble nyskjerrig på prinsesselysekronen jeg, har du bilder av den??? Har jo en liten prinsesse selv som jeg innreder til pr d.d:

My home is my Castle sa...

Åhhhh.. Så kjedelig !!
Har gjort det jeg og og kan ikke akkurat si at jeg var blid da jeg heller...

Ha en fin dag

prinsesselinn sa...

ååååååå så kjipt
kjedelig
legg ut bilder av lampene når du får de da.
spennende.
Ha en fin uke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg