tirsdag 12. august 2008

Stille på bloggen - men har fått award!!Hjelpes meg så rørt jeg ble når jeg leste bloggen idag. Har hatt 1000 ting å gjøre idet siste så bloggen har vært nedprioritert men idag måtte jeg bare inn å titte på de søte kommentarene dere legger igjen. Ekstra rørt og glad ble jeg når jeg så jeg hadde fått award fra Lykkebo og Vakkert Liv! Tuuuusen takk dere! Det var utrolig koselig at dere tenkte på meg og takk for all ros og hyggelige tilbakemeldinger! Takk egentlig til alle som er innom bloggen og legger igjen koselige kommentarer.
Jeg må komme tilbake til hvem jeg kan gi denne videre til, det er jo så mange som har fått den allerede, velfortjent.Jeg har nå fått endel sybestillinger :) det er gøy, men tiden blir prioritert litt andreledes og det syns på bloggingen. hehe! Men jeg kommer sterkere tilbake når jeg har fått unna sybestillingene. Kan jo vise denne meitaien jeg har fått sydd på bestilling

Det ligger en ny meitai og venter på å bli sydd ferdig, og etter denne har jeg to til. Så kan jeg begynne på klær til jentene igjen. Gleder meg veldig til det! Har tegnet noen nye kjoler og tunikaer (ikke så veldig revolusjonerende nytt da men..) og har noen tanker til nye bukser. Men det er ikke at de trenger klær da. Jeg fikk ryddet litt i klærne deres igår og for å si det sånn, det er ikke plass til mer klær med mindre jeg kaster et plagg for hvert nytt som kommer inn i skapet. Det hjelper heller ikke at bestemor kommer med nye klær hver gang hun er på besøk, hehe! Snille bestemor! Har jeg sagt at jeg har verdens snilleste mamma og svigermor?

3 kommentarer:

by Siv sa...

Grattis med award!
Tok meg en liten tur rundt på siden din, fantastisk flotte ting du lager!!! Ble skikkelig inspirert. Men er nok ikke den flinkeste bak symaskinen...
Lykke til videre med syprosjektene dine og ha en riktig fin dag
hls Siv

Anne sa...

Der er du tilbake igjen også ja :-)
Tøft og flott da gitt. mange innlegg som har gått meg hus forbi, mens jeg har feriert i alle fall. Godt nesten at det er høst nå, og en ikke føler at en har så mye en skal rekke over.

fin fin dag videre til deg

hvitstil.com/Christine sa...

Tusen Takk.
Klem Christine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg