tirsdag 5. august 2008

Når det regner

Er jeg kreativ og bruker så mye tid "jeg får lov til" foran symaskinen. To småbarn, hund og hybelkaniner krever jo sitt, det er vel ingen hemmelighet ... hehe!

Storesøster fikk en blå/beige/hvit tunika laget av foreldrenes gamle jobbskjorter. Lillesøster fikk en kjole/tunika av "tilda" stoffrester.
Har blitt litt begeistret av andre bloggere som bruker gamle klær/gardiner/sengetøy til å lage herlige klær til barn. Redesign er gøy!


Disse stoffene fant jeg på Stoff og stil for noen uker siden og har lenge lurt på hva jeg skulle lage av disse. Inspirert av en blogg (husker ikke hvilken) ble det ballongskjørt og tunika. Storesøster fikk grå tunika og lillesøster rosa. Bilder av den kommer.


Ballongskjørt var jo superenkelt å lage, så det kommer nok noen flere etterhvert. Her en rosa med sorte prikker. Jeg som elsker prikker om dagen... og striper.


Nesten så jeg ønsker det skulle regne noen dager til, så jeg får sydd noen antrekk til barnehagestarten neste uke også må jeg komme igang med trekke om stoler og puffer hjemme... sukk... kan ikke døgnet få et par tre ekstra timer etter at jentene har lagt seg ?

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Så flink du er, og så fine plagg!! Morsomt at du bruker rester og andre avlagte klær :0) Noen timer ekstra hadde gjort seg ja..

Vakkert Liv sa...

Jøss, så mye flott!!
Får nesten dårlig samvittighet når jeg ser hva du rekker over!!
Helt enig, døgnet trenger flere kveldstimer :)

Bo med Lena sa...

Tusen takk for koselig og oppmuntrende hilsen!! Jeg blir så glad:)

Så flotte ting du har sydd!!

Masse lekre bilder her inne hos deg. Har kost med og kikket gjennom alle:)

home 4us sa...

Så mye lekkert du syr. Gøy med egen design og klær som ikke alle har. Har så vidt begynt litt å pusle med søm av klær og det er kjempegøy. Kommer helt sikkert til å sy meg mer.
Ha en fin kveld:)

Rosa sa...

Så utruleg fine kle du syr til jentene dine! Er heilt imponert, og ein ørliten grann misunneleg :)

Har scrolla litt her, og må sei du har ei nydeleg blogg med masse fine bilder - håpar det er greit at eg linkar til deg!

God helg!

-rosa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg