lørdag 28. juli 2012

Antibes - badeland og marinepark - gøy for hele familien
3 ukers ferie kan ikke bare brukes til stranden og shopping - vi måtte gjenta suksessen fra 3 år siden og ta med jentene på badelandet og marineparken i Antibes.
Antibes badeland og marinepark - og golf og dinosaurland. som vi ikke fikk vært på - ligger ca 1 time med tog fra Menton.  Vi var der for 3 år siden men da var jentene bare 3 og 4 år og vi trodde virkelig det kom til å bli mer morro nå siden de har blitt litt større.

Men ---- storesøster som er stor nok til de fleste attraksjoner turde ikke ta noe alene og lillesøster som er for liten til alt ble ganske så sint for hun var for liten (120cm minimun) ble det til at både mamma og pappa måtte være med på alle attraksjonene... joda gøy det! Men det er ikke fult så gøy å ta samme sklien 10 ganger på rad når vi egentlig ville ta de råeste attraksjonene som vi gjorde nettopp for 3 år siden, men jentene vel og merke, men da var de vel for små til å skjønne hvor "skummelt" det var....hehe :) 

Vi får vente et par år til da de tør å ta alt alene og mamma og pappa kan vise de skumleste skliene :)

Det ble allikevel en super dag med masse sol og hygge!


 
      


 


Spekkhoggershowet og delfinshowet er morro hver gang. selv om jeg leste i avisen idag om en spekkhogger som lekte seg med treneren sin og dro han under vann.... stakkar treneren overlevde såvidt... det er nok ikke bare det heller å trene disse ganske så store fiskene.. Fikk med oss et selshow ogsåNoen så ut til at de hadde en tøffere natt en andre... er det det man kan kalle slakt?Kan ikke huske vi så en isbjørn sist vi var på Marineland, men det hadde de iår...

En I S B J Ø R N tenkte jeg.. men de kan visst leve i ganske så høye temperaturer og med egen ismaskin som lagde kunstig is døgnet rundt tålte de ganske mye..
Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg