lørdag 21. juli 2012

Markedet i Ventimiglia

Som de fleste markeder bugnet det av varer på dette også. 

Vesker i alle farger og størrelser og ikke minst kopier av de fleste kjente designere - trodde virkelig land som Italia og Frankrike hadde strengere kontroller på fake produkter.

Her var det godt utvalg av Hermes Birkin bager, Chloè handlevesker og Louis Vuitton i alle former og størrelser. Ralph Laurent og Lacoste er også å finne på markedet..

Småjentene fant selvfølgelig m a s s e fint (skrot kaller jeg det ;)) Markedene er delt over to steder. Lengst nede ved stranden er det boder med vekser, sko og tilbehør, mens matmarkedet er under tak på vei opp ( eller ned) mot togstasjonen. 
Matmarkedet tok vi til slutt. Her var det mye godt å velge mellom... dessverre skulle vi være noen timer til i byen og maten hadde nok ikke klart seg i varmen ellers hadde vi nok godt litt bananas..Ikke alt var like apetitelig å se på..... skjønner fortsatt ikke hva dette kan være.
Noen som hadde turt å smake?


Oster og pølser luktet helt himmelsk og jeg skulle virkelig ønske vi kunne shoppet litt her...
Shoppingen endte med to såpebobler til jentene og en lysegrå veske på mor som ikke er etterligning av kjente designere.... liker ikke kopier av andres verk.


Vi hadde en super dag og kommer nok tilbake ved senere anledning!


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg