torsdag 10. juli 2008

Blir du med på en liten hagevandring

og se på våre frukttrær og busker? Jeg har med "d`jikken" min :)

Mamma kjøpte bringebærbusker i fjor og iår ser de sånn ut.

Vi har allerede spist opp alle de røde bringebærene så nå må vi vente på at resten blir røde så vi kan spise de også.Epletreet har fått mange søte eplekart og jeg tror mammas sprøyting på de ekle larvene som var på treet tidliger i år gjorde sitt for nå er det ingen larver på eplene...


Solbærene er fortsatt litt sure

og det samme er kirsebærene selv om pappa spiste noen idag.

og "boffebroren" vår C har rullet seg i det nyklippede gresset.....

8 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei hei! Takk for koselig kommentar hos meg :) Så fine bilder du har tatt i hagen! Her hadde vi også larver på et par av epletrærne, tror det var heggemøll. Men vi spylte trærne iherdig, ser ut som det hjalp, nå er eplekartene på vei her også :) Ha en flott helg! Synnøve

Minime sa...

Hei. Jeg likte bloggen din veldig godt. Jeg håper det er greit at jeg linker deg på bloggen min? Ha en fin helg. Hilsen minime

Miss.T sa...

Heisann.
takk for besøk i bloggen min : )
Kjekt med frukttrær i hagen !! jeg har hatt et plommetre på 4 året nå uten en eneste plomme : ( epletreet plantet jeg for noen mnd siden så der må jeg nok vente litt.
Du må ha en stor hage med alle de kjekke busker og trær..
nå skal jeg se videre i bloggen din !!

kjekt å oppdage nye blogger : )

God helg

LYKKEBO sa...

Litt av en hage dere har! hadde gjerne gått på hagevandring der:) Har to plommetrær og et kirsebærtre, men blir nok ikke noen frukter på oss denne sommeren heller..Vi får krysse fingrene for neste år:)

God helg:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Tusen takk for ever så hyggelig kommentar hos meg. Herlige hagebilder her hos deg, og nydelig liten snuppe og vovfse! Er bare så deilig med små barn som kan traske rundt i en hage og smake litt på et bær her og et bær der. Her vokser ripsbærene over trampolinen, så barnene hopper og prøver å "fange" rips i samme slengen, hihi, litt av et syn skal jeg si deg. Bare hyggelig om bildene mine blir brukt som inspirasjon.
Ha det godt så blogges vi.
Klem---<@

Som mine dager er sa...

Herlige sommerbilder. Ikke minst falt jeg for den maskuline herremannen til slutt: En flott gordon setter! Herlighet han var fin!

Takk for titten.

Klem fra Marit

Anne sa...

Snart klappet og klart for befruktning hos deg ser jeg... :-)

Og sannerlig min hatt får du det til også. Har kun et epletre jeg, og det blir det lite epler på du..., det har noe med bestøvning sier mannen her i huset, og han har som regel rett. godt det finnes massse fristelser i fruk disken på Rema og Meny.

Pakke til deg går herfra først i morgen. Sender den etter jobb. Ligger på bordet her ferdig, men disse åpningtidenepå postkontoret er jo helt underlig for folk som er i jobb. Håper i alle fall du tilgir meg for min treghet...

Klem herfra en regntung mandag.

Ann Helen sa...

Så deilig med frukttrær i hagen, gleder meg til det blir aktuelt for oss også! Er skikkelig sommer det da, la ungenen gå i hagen å plukke bær. Mmm, barndomsminner for meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg