onsdag 2. juli 2008

Hurra den blomstrer

min første klematis. Hadde gitt opp håpet litt da de så ikke helt friske ut etter at jeg kjøpte de, men nå kom det jammen meg en ut! Og jeg ser mange knopper som plutselig kom frem også.. Kanskje de trives allikevel? Lykke!!
Når vi snaker om blomster, se denne fine "argt hva heter den igjen" blomsten jeg fikk av mannen da jeg fikk den nye jobben.
Og lavendelen jeg kjøpte tidligere i år som blomstrer nå.
Dette "kafèsettet" stod igjen da fikk tok over huset, jeg er veldig usikker på hva jeg egentlig mener om det. Hvor kan jeg sette det? Male det? Hmmm...
Tror det hadde gjort seg ved siden av noe roser... men roser har jeg tenkt å plante nedenfor terrassen og der passer den ikke inn.....får nok gå i tankeboksen og vente til hagen er ferdigplantet før jeg eventuelt kvitter meg med det.

5 kommentarer:

tinemor sa...

Det er så hælig når det blomstrer og trives!
Lekkre bilder du har tatt!

Jorunn sa...

Nydelig klematis! Er det ikke georgine den andre heter tro? Syns ikke du skal kaste kafesettet, jeg syns det er fint jeg. Kjøp/lag noen fine puter og en duk i din stil, også en rose i en stilig potte på bordet, da blir det fint :0)

Morfar sa...

Nei, så hyggelig. Selvfølgelig kan du legge meg til din blogg! Det gleder meg at du vil det :-)
K.H Morfarshytta

LillaLykke sa...

Det høres bra ut, vi har enda ikke fått malt ettersom det har vært for varmt. Nå har det synket 15 grader og ser veldig grått ut, så det blir nok noen male-dager de kommende dagene :) Nydelige blomsterbilder forresten!

Maryanne :) sa...

Hei!

Smiler når jeg leser bloggen din, du skriver morsomt :) Inspirerende er den også.

Jeg har samme "kafèsettet" som deg. Arvet etter min mormor, ikke sikker på hva jeg synes om det heller men affeksjonsverdien er stor så det blir beholdt. Vi får tipse hverandre hvis vi får gode ideer :)

hilsen maryanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg