tirsdag 1. juli 2008

Solen titter frem idag

og jeg gleder meg til å ta fatt på hagen og grilling ute på terrassen.
Selv om lukejobben av gressplenen gleder jeg meg ikke så veldig til. Skulle helst hatt en gravemaskin som kunne gjøre den jobben, men dessverre kjenner vi ingen som har det her.Så det blir et fint sommerprosjekt.
Humlesus... bilde tatt på turen på søndag. Jentene syns det var sååå spennende med humle... satser på at noen vil bo i hagen vår til neste år.


Idag skal vi få malt ferdig gangen tenker jeg. Storesøster er hos bestemor og vi skal prøve å få lillesøster til å besøke onkel.. hehe.. greit å sette bort barna....
Kjøkkenet står for tur sist! Håper vi rekker det før storesøster kommer hjem til helgen.
Jeg må også bli ferdig med lysekronen til rommet til jentene. Sprayet et lag igår med hvit spray, men det syns jeg var for hvitt så nå fikk jeg kjøpt antikk hvit og den så bedre ut. Da blir det spraying idag også. Får legge ut noen før og etter bilder etterpå.

1 kommentar:

Huset i skogen sa...

Her titter også solen fram nå, etter en heller grå dag i går! Fikk veldig lyst på grillmat da jeg klikket meg inn på bloggen din. Sitter å venter på at mannen i huset skal komme hjem, og jeg er suulten. De tomatene med ost på såg så gode ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg