onsdag 9. juli 2008

Gardinstenger

Hjelp! Jeg trenger nye gardinerstenger! Før malingen ble panelgardinsystemet tatt ned, alle hull sparklet og panelgardinene kastet. Nå har jeg lyst på ordentlig gardiner i stuen og jakten på gardinstenger er igang. Vi har fra før av doble plissegardiner inni karmen. Og lyse gardiner er kjøpt inn fra Ikea. Nå mangler da bare gardinstengene. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha der. Alle tips mottas med takk :)
Veggen er i lysantikk og egghvite lister rundt vinduene, tak og gulv. Jeg ønsker kanskje til høsten å bytte ut lyse gardiner med noe mørkere så gardinstengene bør kunne brukes til alle mulig farger.

Her er noen bilder fra nettet. Skal ta bilder av vinduene etterpå så blir det kanskje lettere å se sammen.


Ikke lette dette her......


3 kommentarer:

Anne sa...

Hmmm, ikke lett valg dette nei, men det kommer nå litt an på hvilken stil du har i stua di da.
Den nederste varianten synes jeg passer best til et minimalistisk interiør, mens de første du viser, med masse ornamenter passer mer til en romantisk innredning. og så kommer det jo an på personlighet og smak også da :-) Dette var nå mine betraktninger.

Selv har jeg sorte stenger i metall, og det føler jeg går godt til alle gardiner og interiør, men det er nå meg det da. Godt med litt kontraster også, går alt i hvitt, flyter det hele sammen og det blir lett et #dldt" interiør.

Men venter nå på den mail adresssen din jeg da, den må du sende. og så skal jeg være rask til å sende en liten pakke...

Fin kveld til deg herfra.

Anne sa...

Ingen mail ennå nei, men du sendte til skogveien@hotmail.com ja ????

Meg sa...

Jeg kommer nok til å ha litt klassisk romantisk stil! Mannen er ikke helt med på det romantiske så noe klassisk må det være med.... men hvordan ser klassiske gardinstenger ut da? hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg