onsdag 23. juli 2008

Første 3 dager av ferien

har vi bare kost oss som familie! Tror alle måtte finne roen, jeg etter "alleprosjekterskalgjøresnå" uken, mannen startet ferien på mandag og jentene brukte litt tid på å venne seg å være hjemme hos strenge mor og far.. de ble litt skjemt bort i forrige uke kan jeg si... hehe! Men det er det besteforeldre er til :)
Vi har fått vært på shopping, en hel dag på Ikea..... tja.. skal iallefall ikke gjøre det igjen med en overtrøtt 1 åring og en "jegharværtpåferieogjegerbortskjemt" 3 åring som har fått alt hun har pekt på den siste uken. Mannen og jeg så litt på hverandre og begge tenkte: " ja det var den barneoppdragelsen" hahaha!! Neida, tok ikke mange timer før jentene skjønte at mamma og pappa er sjefen ;) Fikk kjøpt nytt bestikk og hverdagstellerken og kopper. Mer enn det var det ikke tålmodighet hos mor og far ;) Selv om jeg ønsker jeg hadde mer tid for å handle ting på min liste... men alene shopping tid fikk jeg igår, en rask tur på Jysk for å se etter madrass til sofaen til dukkestuen, dessverre så var det utsolgt. Så var jeg en tur på toys`r us og lille babyen til storesøster fikk nytt antrekk, og nytt setet og lillesøster fikk ny trille og kake og is sett (plastikk fantastikk) men noe må de ha til å ha i dukkestuen. Og jeg sier besteforeldre skjemmer de bort.. haha!
Storesøster fikk velge et par kunstige blomster som skal få stå ved badekaret på badet og valget falt på disse. Vet ikke hva jeg syns om disse, men hun var i allefall superglad for å få være med å bestemme.

Hele 4 lykter ble med hjem fra Jysk.

Plastikk fantastikk? Helst skulle jeg ha hatt noen treleker eller noe av de flotte muffinsene som en her syr (husker ikke hvem så tips meg gjerne)

Vi har badet idag!! Til og med jeg som er sååå pyse med kaldt vann! Er det ikke 28 grader i vannet utsetter jeg ikke kroppen min for kuldesjokk! Men idag gikk det superbra! Like ved oss er det bademuligheter som vi kommer til å benytte oss av masse fremover!
Jentene kunne vel bodd i vannet hvis de kunne. De elsker å bade.
Sjekk de søte krøllene til lillesøster etter en liten dukkert.
Også var det rett hjem for å huske.
Idag ble jeg ferdig med noen påbegynte syprosjekter.
Gardinen til dukkestuen ble ferdige og denne vimpelraden (heter det det?)

Gleder meg til imorgen, da skal vi på besøk til bestemor et par dager. Gøy å se resten av familien og kose oss masse på stranden.
Krysser fingrene for pent vær!

5 kommentarer:

LillaLykke sa...

Tusen takk for tipset! :) For en nydelig gardin, har du laget den selv?

A home far away sa...

Många fina bilder och jag hoppas att ni nu funnit semester ro, at ta dagen som den kommer:-

Kram
Gunilla i Singapore

LYKKEBO sa...

Heisann!
Kjenner meg litt igjen på det øverste innlegget dit..he-he, Mandag begynner barnehagen igjen, far i huset i jobb da er ferien over så da er det tilbake til hverdagen!(skal ihvertfall prøve på det;) Kjempe søt gardin du har laget i dukke huset.. Ser gjerne mer bilder derfra..:)

Klem*

joanna sa...

Så mange fine bilete :O) Håpar at ferien blir vellukka og fin. For ein nydeleg dukkestove, sjarmerande:O)

av女優 sa...

可貸車價150%‎
銀行二胎代墊
周轉
低利貸款買車
汽車貸款首選
車貸線上客服
利率
全方位貸款
分期償還

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg