mandag 21. juli 2008

Campingtur og gave

Hjemme etter en langhelg på camping. Har en venninne som hvert år drar avgårde og nyter campinglivet på sørlandet. (eller kan jeg si at Nevlunghavn er på sørlandet?) Jeg er så heldig at hvert år får jeg komme meg bort og slappe av en langhelg med henne. Campingliv er herlig! Og med mann og barn plassert bort, hehe, kan mor nyyyyyte noen stille dager og lade opp batterier.. hehe!


Vi fikk en solfylt flott dag, den ble tilbragt i solsengene og gjett om jeg fikk litt farge.. solkrem er for pyser... hahaha!

Grilling til middag og alltid litt godt å drikke og med den utsikten er det bare å nyyyyte!!!Andre dagen startet vi med en rask tur til havnen for å kjøpe ferske reker! Mmmmmmm!!! gjett om det var godt!


Så gikk vi på langtur i skjønn natur ved havet. Vikinggravene på rullestensstranden "Mølen" (var det det stranden het?) så ut som to stenhauger.... gøy å få med seg.


Dessverre var det noen småjenter hos bestemor som savnet mammaen sin etter å ha vært borte fra hverandre en uke.. så da ble hun mor pent nødt til å sette kurs mot hjembyen en dag for tidlig.


Men smilet til jentene når de så mamma kjøre opp innkjørselen - "priceless" og mor fikk et par tårer i øynene, så lenge har vi ikke vært borte fra hverandre.Når vi kom hjem igår kveld ventet det en hentelapp fra posten på meg. Jippi! Gaven for konkurransen på anemones blogg som jeg vant har kommet. Idag var det rett til posten og hente gaven! Gjett om jeg var spent! Det er min første gave og så morsomt dette var.
Inni pakken lå det to pakker med supersøte servietter, en pakke med rosa blomstrete og en med solsikker på. To lys og en vanvittig fin lysestake i fattigmannssølv (heter det det?)


Er kjempefornøyd med gaven anemone, tuuuusen takk!! Dette var supergøy!

Lysestaken har fått plass på den nymalte skjenken (dessverre har batteriet på kameraet takket for seg så jeg får ta bilder ved senere anledning)


9 kommentarer:

Jorunn sa...

Å så herlig med husmorferie!! Synd den ble litt kort da, men som du sier det er jammen fint å komme hjem også når man får slik en mottagelse :0) Masse herlige bilder du har tatt!! Gratulerer med gaven fra Anemone, jeg klarte ikke å gjette riktig ;0)

h.espe sa...

Hei, og takk for koselig besøk!!Ser ut til at husmorferien var vellykket ja - nydelige bilder du viser oss!

Gratulerer også med gave fra Anemone - den var skikkelig fin, og jeg forstår godt du ble glad for den!

Ønsker deg en fortsatt strålende sommer!!!

Klememr :o)

Anonym sa...

Så fine bilder du har tatt på husmorferien din! Det gjør seg med en sånn avstikker innimellom - og herlig å komme hjem til sånne skjønne små:) Gratulerer med flott gave fra Anemone - kjempefin! Ha en fin kveld. Klemmer**

anneskreative sa...

Hei,,,,høres helt herlig ut med husmorferie,,,men du har ikke vært på sørlandet,,,smiler
Bildene du har tatt er fra min hjemby Larvik.
Er glad du har kosa deg her i distriktet, og her er det mange fine steder og dra til,,,rundt omkring langs kysten,,,,så velkomme tilbake
Anne

Vakkert Liv sa...

Er det ikke herlig med en sånn velkomst :)
Godt med husmorferie, men alltid godt å komme hjem og...

joanna sa...

Hei og takk for besøket :O) Husmorferie er noko alle brde ha hatt minst ein gong i året (hihi..) Flotte bilete frå turen og nydeleg gåve :O)

borghild sa...

Så deilig det hørtes ut å ligge på solsenga og slikke sol!!! Jeg prøvde i dag, men mine egne barn + naboens barn gjorde det ganske umulig. Tror minstemor har en innebygd radar som sier at 'nå setter mamma seg ned - jeg vil bæres NÅ!!' Jeg fikk iallfall lest 1/2 side i boka mi, ikke akkurat noe å skryte av... Men en fin dag her det iallfall vært:-)
Så ut som en herlig hjemkomst også, foruten herlige bilder forøvrig:-) Klem B:-)

Marianne sa...

Så fint innlegg du har laget! Kjempefine bilder. Det er hardt å være borte fra de små synes jeg, men vi trenger jammen litt tid for oss selv innimellom også! Og så er det jo som du sier så deilig når vi ser hverandre igjen : )
Skal ta meg tid til å titte mer på bloggen din.
Hilsen Marianne

anneskreative sa...

Hei,,,du må lære din venninne litt geografi,,,smiler.
Sørlandet er agder fylkene og det begynner med Risør.Der dere har vært er Larvik og Vestfold fylke,,,,men hovedsaken er jo at dere har kosa dere på tur, ikke sant?
Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg