tirsdag 9. september 2008

Snupperommet under oppbygging..

Våre to små prinsesser deler rom. Etter at lillesøster flyttet inn til storesøster i ifjor høst, ble det lille barnerommet litt for lite for to små aktive prinsesser med (litt for) mange leker. Derfor fikk de foreldresoverommet som jeg pusset opp tidligere i år.


Fargen på veggene er skumring, en fin rolig beige/grå farge. Vindusveggen ble malt hvitt, så tapet jeg stripemønster og malte med rosa og grålilla innimellom tapene. Syns det ble ganske så fint.

Storesøster venter på en ordentlig prinsesseseng, som skal kanskje kjøpes på Ikea eller kanskje lages av meg (?) men foreløpig har hun en Junolignende uttrekksseng. Lillesøster sover fortsatt i sprinkelsengen, selv om hun er 20 mnd, hun er en aktiv liten krabat som har ikke så lyst å legge seg for natten noen ganger og helst vil ut. Så for husfredens skyld sover hun fortsatt i sprinkelsengen. Men det er kanskje vanlig til de er to år?


Over sengene henger "hentekjolene" til jentene rammet inn i Ikea eikerammer. Får litt sjokk hver gang jeg ser på de bittesmå kjolene som var så altfor store på de små kroppene den dagen de fikk komme hjem fra sykehuset. Str 50, 0-3 mnd

Jentene fikk hver sin bukett med blomster til dåpen av bestemødre. Jeg tørket blomstene og rammet de inn i Ikea rammer og nå henger de mellom sengene til jentene.


Og noen få detaljer av pynten på rommet.


Koffert og oppbevaringsbokser er alltid like morro å leke med.


I løpet av høsten skal rommet få en liten ansiktsløftning til. Nye liftgardin skal syes. De skal få nytt klesskap som alle plastikk-fantastikk leker skal inn i, det frigjør nok litt plass til kjøkkenet som står i dukkestuen på sommeren. Tenkte det var kjekt å ha det på rommet, kanskje de begynner å leke litt mer der da.

Jo også venter jeg fortsatt på den lysekronen jeg bestilte på gave og interiørmessen. Den gleder jeg meg til kommer.
Håper bare jeg ikke får lyst til å ha den på rommet vårt i stedet....

1 kommentar:

sa...

Flott snupperom ;) Sikkert kjekt for de å dele rom. Emma fikk stor seng når hun var 1 1/2 for hun smatt lett som bare det ut av sprinkelsengen så tenkte det var tryggere med en hun bare kunne GÅ ut av, men skal si eg angret på det i lang tid, fikk aldri kvelden for meg selv lenger ;) Behold den så lenge som mulig ;) Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg